Menü

Projekt- és feladatkezelő
Bonyolult, összetett, esetleg nehezen nyomon követhető projektek, feladatok, karbantartási munkák? Igenis jól kézben tarthatók, dokumentálhatók, visszakereshetők.

Tervezze meg projektjeit, szervezze munkafolyamatait, vagy akár kiemelt feladatait! Rendeljen minden részfeladathoz határidőt és felelőst! A szervezetének igényei szerint kialakított modul gondoskodik arról, hogy minden hierarchiaszinten a megfelelő időben rendelkezésre álljon a szükséges és elégséges információ.

A beépített határidőfigyelés automatikus e-mail üzenetek küldésével még időben figyelmezteti az érintetteket, hogy a határidők tarthatók legyenek.

A modul beépített szinergia-figyeléssel rendelkezik. Ennek segítségével munkaszervezete mindig tudni fogja, ha adott éven belül több olyan projekt/feladat jelenik meg, melyek egyazon rendszerelemet érintik. A szinergiák tudatos és megfelelő kezelése segít beruházásait, projektjeit költséghatékony módon megtervezni, kivitelezni. Ezzel pedig megtakarítást realizálhat. Ehhez ad támogatást a Projekt- és feladatkezelő modul szinergia-figyelése.

Minden projekt és feladat szemet vezető módon, kiválóan áttekinthető, átlátható, ami a vezetőség és a projektfelelős számára kinccsel felérő érték. A részletek szerelmesei és/vagy felelősei számára szintén ugyanezen színvonalon rendelkezésre áll minden a sikeres teljesítéshez.


Impresszum


Havasi Software Ház
info@havasisoftware.hu

 

Havasi Software Ház

Havasi Software Ház - Minden jog fenntartva