Menü

Dokumentum kezelő
Legyen szó bármely irodáról, hivatalról, netán kis-, közepes vagy nagyvállalatról, a keletkez(tet)ett dokumentumok véleményezése, jóváhagyása, a kapcsolódó munkafolyamatok visszakereshetősége, nyilvántartása, verziókövetése által időt takaríthat meg. A fejlesztett informatikai megoldás lefedi dokumentumainak teljes élettörténetét, vagy ezen életciklus tetszőleges részét, részeit, fázisait.

A modul kezeli dokumentumokhoz és mellékleteikhez történő korlátozott hozzáféréseket is. Automatikusan elvégzi az archiválási feladatot a dokumentumokat tároló fájlszerveren. Publikálási igény esetén a megfelelő jogosultságok beállítása után a dokumentum mellékleteivel együtt egyetlen gombnyomással publikálható. Automatikus, esemény vezérelt e-mail üzenetek gondoskodnak a szükséges és elégséges információ megfelelő helyre történő eljuttatásáról.

A számos beépített intelligens funkció kényelmes használatot, időmegtakarítást és hibamentes működési környezetet biztosít.

Ha még ismerkedne a vállalati dokumentum menedzsmenttel, úgy bőséges vállalati tapasztalataimat, a kialakult legjobb gyakorlatokat szívesen osztom meg Önnel, hogy választásához, döntéséhez a lehető legjobb és legtöbb információ álljon rendelkezésére. Keressen bizalommal!


Impresszum


Havasi Software Ház
info@havasisoftware.hu

 

Havasi Software Ház

Havasi Software Ház - Minden jog fenntartva