Menü

Fejlesztési filozófia

Megértés, beleérzés
Minden jól működő megoldás azért jöhetett létre, mert volt valaki, aki megértette, magáénak érezte, és megvalósította pontosan azt, amit az Üzlet megkívánt. Ezen elvek mentén fejlesztek, hogy Ön pontosan azt kapja, amit megálmodott, amire üzletének, munkaszervezetének szüksége van.
Folyamatos konzultáció
Aki nem kérdez, az gyanús. Fejlesztés során időről időre képet kap a haladásról, státuszról. Lesznek kérdéseim, lesznek jobbító szándékú javaslataim. A döntés pedig mindvégig az Ön kezében marad.
Ügyviteli rendszerkoncepció
Mind meglévő, mind újonnan létrehozandó ügyviteli és egyedi fejlesztéseim mindegyike tervezetten: Fenti attribútumok, továbbá a tetszőlegesen választott ügyviteli rendszermodulok egymással szükséges és elégséges mértékben való kapcsolódása az ügyviteli rendszerek új generációját jelentő színvonalat és szolgáltatást képesek biztosítani Ön és munkaszervezete számára. Mindezt tervezhető, egy vállalatirányítási rendszerhez képest kedvezőbb költségek mellett.
Alkalmazott technológiák
A Havasi Software Ház megoldásai platform-függetlenek, felhasználóbarátak, könnyen megtanulhatók és használhatók. Röviden: hatékonyak.

Fejlesztés során olyan, külső kitettségektől és keretektől mentes technológiákat és programozási metodikát alkalmazok, melyek a stabil működés mellett biztosítják, hogy rendszereim esetleges migrálása, frissítései a lehető legegyszerűbbek és leggyorsabbak lehessenek.

Impresszum


Havasi Software Ház
info@havasisoftware.hu

 

Havasi Software Ház

Havasi Software Ház - Minden jog fenntartva